نیکان
جمعه 24 شهريور 1396برچسب:نیکان، فرهنگی، اجتماعی, :: 13:58 ::  نويسنده : علی یگانه


جنگ نرم برخلاف جنگ سخت، آشکار، قابل فهم و ملموس نیست و حتی در برخی موارد طرف مقابل ضربه خود را می زند اما جامعه هدف، دچار خواب آلودگی و عدم احساس حمله است.آنها بدنبال تأثیرگذاری بر مردم و تغییر طیف وسیعی از باورهای آنان بویژه جوانان و نخبگان هستند که باورهای اعتقادیِ دینی، سیاسی و فرهنگی مردم از جمله این باورها است.هدف اصلی و نهایی جنگ نرم طراحی شده، انحلال درونی و استحاله داخلی جمهوری اسلامی از طریق تغییر باورها و سست کردن ایمان مردم و بویژه جوانان است.همه پیشرفتهای روزافزون محیط مجازی در خدمت تحقق اهداف جنگ نرم است اما مهمتر از این امکانات و پیشرفتهای سخت افزاری، لشکر عظیم نخبگان فکری، سیاسی، ادبی، اجتماعی، و فعالان برجسته ارتباطات و رشته های مختلف هنری است که عقبه ی نرم افزاری قوی و تأثیرگذاری را برای تحقق اهداف جنگ نرم فراهم آورده است.

جمعه 24 شهريور 1396برچسب:نیکان، فرهنگی، اجتماعی, :: 13:55 ::  نويسنده : علی یگانه

 

چند وقت پیش بحث قرار دادن دوربین در بعضی مکان های و اعتراض افراد به این موضوع ذهن مرا مشغول کرد. پیش خود فکر می کردم اگر روزی قرار شود داخل خانه هایمان دوربین بگذارند و به تمام اعمالمان نظارت کنند ، چگونه رفتار می کنیم .

درست است که خداوند در تمام لحظات شاهد و ناظر بر اعمال ماست و متاسفانه ما انسان ها به سادگی فراموش می کنیم و بزرگ ترین ناظر زندگی مان را نادیده می گیریم اما منظور ما از مطرح کردن چشم های ناظر چیز دیگری است.



ادامه مطلب ...
 

واقعاً «ریکه‌پوت» مثل مازندران است. درخت اکالیپتوس آن‌جا، بیست متر ارتفاع دارد! ما همیشه اکالیپتوس را دو متر، سه متر، چهار متر دیده بودیم؛ اما در آن‌جا این درخت بیست متر ارتفاع داشت! آن منطقه از لحاظ عظمت استعداد، چیز عجیبی است. یا مثلاً در آن‌جا گوجه‌فرنگی به‌قدر یک گرمک یا طالبی می‌رویید! البته چون نمی‌توانستند استحصال کنند، آن را دور می‌ریختند. یک مقدارش را آب می‌گرفت، و یک مقدار دیگر را به‌زور به ماها و به دوست و آشناها و به مردم شیعه‌ی آن‌جا می‌دادند؛ غالبش را هم دور می‌ریختند. یا مثلاً پیازهای محصول آن‌جا را برای ما می‌آوردند، که به‌قدر یک طالبی بود؛ مبالغه نیست! غرض، من به همراهم گفتم که وقتی استاندار این منطقه شدی، باید این‌جا را مثل «ریکه‌پوت» بکنی؛



ادامه مطلب ...
 

به خواست خداوند و الهامی که بر دلم شد، مسئله رهبری آیت الله خامنه‌ای از نظر امام(ره) را اینجانب در آن لحظات سرنوشت‌ساز در مجلس خبرگان مطرح کردم و باعث شد که افکار نمایندگان متوجه نظر امام باشد و پس از این مسئله، صحبت درباره رهبری آیت‌الله خامنه‌ای آغاز و به ایشان پیشنهاد شد که شما این مسئولیت را قبول کنید، چون امام، خودش ما را به این سمت راهنمایی و ارائه طریق فرموده؛ بنابراین صلاح در آن است که شما این مسئولیت سنگین را بپذیرید. آنگاه آیت‌الله خامنه‌ای پشت تریبون آمدند و ضمن سخنانی گفتند: من کجا و جانشینی امام کجا؟ این چه حرفی و پیشنهادی است که می‌گویید. ایشان حتی با کمی عصبانیت این حرف‌ها را گفتند و رفتند روی صندلی نشستند و سرشان را پایین انداختند. نمایندگان یکی یکی می‌آمدند و حرف‌های خود را در تأیید حرف امام و صلاحیت رهبری آیت‌الله خامنه‌ای می‌گفتند. 

آقای خامنه‌ای وقتی صحبت می‌کنند یک معماری پشت این سخنان هست؛ آن معماری یک مبانی و ساختاری دارد، یعنی اینگونه نیست که یک واژه‌ای را همین طوری به کار ببرند. مثلاً وقتی در زمان مذاکرات برجام می‌گویند که «رفع حصرهای اقتصادی جزو مذاکره است نه نتیجه‌ی مذاکره»، خیلی حرف مهمی بود و در واقع پشت این سخن یک اندیشه‌ی بسیار جدی و اصولی و منطقی قرار گرفته است. یا در همین سخنان اخیر مطرح می‌کنند که منافع ملی باید زیرمجموعه‌ی هویت ملی باشد، نه هویت ملی زیرمجموعه‌ی منافع ملی. این‌ها سخنانی است که کمتر به آن توجه شد.
مهاجرانی در پاسخ به پرسش دیگر مجری گفت: در چارچوب قانون اساسی، رهبری مسوول تعیین سیاست‌های کلی نظام است، من معتقدم این سیاست‌ها با مشورت مجمع تشخیص مطرح می‌شود، و با مشورت نهادهایی مثل آن نهادی که به عنوان الگوی توسعه‌ی اسلامی تأسیس کردند، این اطلاعات را می‌گیرند، و با توجه به آشنایی که من از مجلس اول دارم که ایشان رییس کمیسیون دفاع بودند تا به امروز که در موضع رهبری هستند، یک فردی است که مدام جستجوگر هستند، مدام می‌خوانند، فکر می‌کنند، با مجموعه‌ی این قضایا مشورت می‌کنند؛ این گونه نیست که یک نفر مثل مستبدینی که ما در منطقه می‌شناختیم، در یک گوشه‌ای می‌نشیند بدون حوصه‌ی جستجو و پژوهش، بدون فکر کردن و مشورت باشند.



ادامه مطلب ...

بلافاصله فرمودند که حالا روی کیفیت تولیدات کار کنید. تا پیش از این، ما روی بومی‌سازی کار کرده بودیم، اما محصولات دقت لازم را نداشت. در اولین جلسه‌ای که ما ۱۶ آذر سال ۸۸ خدمت حضرت آقا رسیدیم، من یادم است که عرض کردم برنامه‌های ما این است و این کارها را می‌خواهیم بکنیم. در برنامه‌ها، من صحبت از دقت عملکرد تولیدات نکرده بودم. آقا فرمودند که اولویت من دقت است. اینهایی که می‌گویید خوب است، ‌ولی بروید و روی دقت متمرکز بشوید. ما هم گفتیم چشم. رفتیم کار کردیم و اولین کارها که شد، دقت به ۳۰ متر رسید. خیلی خوشحال بودیم که کار بزرگی شده وحرف آقا را پیاده کرده‌ایم. موقعی که به آقا گزارش دادم، ایشان فرمودند کارتان خیلی عالی بود، ولی شما که توانستید این کار را بکنید، پس حتما می‌توانید به کمتر از ۱۰ تا ۱۵ متر خطا هم برسانید. کار خیلی سختی بود اما گفتیم چون دستور آقا است باید اجرا کنیم. استدلال من یک جمله بود: فرمان است، پس باید برویم و آن را اجرا کنیم. خب خدا هم کمک کرد و انجام شد.



ادامه مطلب ...
 

یکی از شیوه‌های بسیار بارز رهبری در استخراج احکام و فتواها استفاده از نظرات کارشناسان و متخصصان، هم در حوزه مقولات فقهی و هم در حوزه مسائل علمی و فنی است. به طور مثال حجت‌الاسلام والمسلمین محمد رضایی مدیر دفتر استفتائات و مطالعات فقهی مقام معظم رهبری در این باره می‌گوید: «برای برخی موضوعات کمیته تخصصی تشکیل می‌دهیم یا از کارشناسان دستگاه‌های دولتی استفاده می‌کنیم. مثلاً درباره‌ برخی پرسش‌های پزشکی یا مسائل پولی و بانکی یا به طور کلی در موضوعاتی که برای ما ناشناخته است، از متخصصان خارج از دفتر استفاده می‌کنیم.»



ادامه مطلب ...

فرمانده ارتش پاکستان با تاکید بر ضرورت حفظ و تقویت وحدت میان جهان اسلام، گفت: من شخصا به شخصیت و افکار آیت‌الله خامنه ای احترام قائل هستم و اعتقاد دارم افکار و اندیشه‌های ایشان برای وحدت جهان اسلام مفید است. یک شاهد سخنرانی ژنرال «قمر جاوید باجوا»، فرمانده ارتش پاکستان در جمع مسئولان، شخصیت‌ها و ریش سفیدان شهر شیعه نشین «پاراچنار» گفت: ژنرال باجوا در سخنانش به صراحت تاکید کرد: «به افکار و عقاید شخصیت‌هایی چون آیت‌الله خامنه‌ای و آیت‌الله سیستانی احترام قائل هستم زیرا معتقدم ایشان خواستار وحدت جهان اسلام هستند.» به دنبال انفجارهای تروریستی روز جهانی قدس در شهر شیعه‌نشین پاراچنار، که حدود یکصد کشته برجای گذاشت، مردم این شهر دست به تحصن اعتراض‌آمیز زدند و ژنرال باجوا برای دلجویی از مردم این شهر و صدور دستورهای لازم به نیروهای امنیتی برای تقویت امنیت مردم پاراچنار به این شهر سفر کرد. این فرد مطلع گفت: فرمانده ارتش پاکستان از حاضران در آن جلسه خواست تا دنباله رو افکار و عقاید آیت الله خامنه ای باشند زیرا آنچه ایشان می گویند، برای جهان اسلام مفید است و هرگز به دنبال ایجاد فاصله و تفرقه میان امت اسلامی نیستند. پس از سفر فرمانده ارتش پاکستان به پاراچنار، مردم این شهر به تحصن خود پایان دادند و اعلام کردند که به حرفهای فرمانده ارتش و وعده های او برای تقویت امنیت مردم این شهر در برابر حملات تروریستی، اطمینان دارند. در خبری دیگر، سخنگوی ارتش پاکستان هرگونه حضور تروریست های داعش در این کشور را رد کرد. از سویی، «سرتاج عزیز»، مشاور امور خارجی نخست‌وزیر پاکستان گفت: اسلام‌آباد خواهان گسترش روابط با روسیه و چین است، زیرا این کشورها می‌توانند نقش موثری در پیشرفت منطقه ایفا کنند.عزیز تأکید کرد: با اجرای کریدور اقتصادی چین و پروژه‌های روسیه پیشرفت منطقه تضمین شده است، بنابراین مشارکت نکردن هند در این زمینه به ضرر این کشور خواهد بود. در رویدادی دیگر،چهار تن از جمله یک مقام امنیتی و سه غیر نظامی پاکستان، در حادثه انفجار مین در ایالت «خیبر» جان خود را از دست دادند.

یک شنبه 1 مرداد 1396برچسب:نیکان، رهبری, :: 9:0 ::  نويسنده : علی یگانه

هر کس یک نیاز مومنی را روا سازد

یک شنبه 1 مرداد 1396برچسب:نیکان، رهبری, :: 8:59 ::  نويسنده : علی یگانه

" پروفسور حسابی ": زنده بودن حرکتی است افقی از گهواره تا گور …… اما زندگی کردن حرکتی است عمودی از فرش تا عرش ….. زندگی یک تداوم بی نهایت اکنون هاست. ماموریت ما در زندگی "بی مشکل زیستن " نیست "با انگیزه زیستن " است...

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان نیکان و آدرس ataataee.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت: