نیکان
 
پهپاد

با بکارگیری یگان‌های بدون سرنشین، تمامی تصاویر خطوط مرزی تا عمق چند صد کیلومتری به صورت «آن‌لاین» برای فرماندهان نیرو  زمینی  ارتش به نمایش گذاشته و در اختیار یگان‌های مستقر در خطوط مرزی قرار می‌گیرد.

 
 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سپاه سید الشهدا (ع) به نقل از تسنیم سرتیپ فرزاد اسماعیلی ظهر امروز در مراسم افتتاح مسجد امام حسن مجتبی(ع) پدافند ارتش شمالشرق کشور اظهار کرد: از زمانی که ارتش جمهوری اسلامی ایران تشکیل شد با دستور امام راحل سازمان عقیدتی سیاسی ارتش نیز به آن اضافه شد و پازل قدرت ارتش تکمیل شد.

فرمانده پدافند هوایی ارتش بیان کرد: نیروهای قرارگاه پدافند هوایی در مناطق سخت و صعب‌العبور مشغول به خدمت هستند و آنچه بیش از آموزش به آن نیاز دارند پایداری در صحنه‌های مقاومت است.

اسماعیلی عنوان کرد: ترویج فرهنگ پایداری نیازمند تقویت روحیه خودباوری و آن نیز مستلزم تقویت خداباوری است و در حقیقت همین عامل سبب سرافرازی نیروهای پدافند هوایی ارتش در صحنه‌های مختلف عملیاتی شده است.

فرمانده پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه با اشاره به رونمایی از دستاوردهای جدید این نهاد اظهار کرد: در تاریخ 10 شهریور امسال رادارهای جدید و سامانه‌های هوشمندی که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز هستند رونمایی می‌شوند.

اسماعیلی با اشاره به رزمایش‌های پدافند کشور نیز گفت: حوزه‌های عملیاتی پدافند ارتش شامل تمام کشور می‌شود و ارتش، سپاه، بسیج و ناجا نیز در آن دخیل هستند. اما حوزه رزمایشی این نهاد تنها در بخشی از کشور اجرا می‌شود.

وی از برگزاری رزمایش جدید پدافند هوایی کشور در نیمه دوم مهرماه تا اوایل آبان خبر داد.

فرمانده پدافند هوایی ارتش با اشاره به تقارن افتتاح مسجد امام حسن(ع) با روز بازگشت آزادگان سرافراز به کشور عنوان کرد: نیروهای بسیجی ما علی‌رغم تمام کمبودها در دوران دفاع مقدس علیه دشمنان جنگیدند و در این میان نقش مساجد در بسیج و اعزام رزمندگان مثال‌زدنی بود.


ب
 
 
پياده روي دو هزار كيلومتري حرم تا حرم :
 


به مناسبت گراميداشت هفته دفاع مقدس و پاسداشت 48هزار شهيد ارتش جمهوري اسلامي ايران، يك گروه از كاركنان نيروي زميني تحت عنوان "كاروان ولايت" از شهر شيراز و از حرم احمد بن موسي (ع) با پاي پياده به سوي مشهد الرضا و بارگاه ملكوتي حضرت امام علي بن موسي الرضا (ع) رهسپار مي شوند.

اين كاروان زيارتي روز بيست و هفتم مرداد ماه حركت خود را آغاز و طبق برنامه ريزي هاي انجام شده، روز سي و يكم شهريور ماه در رژه نيروهاي مسلح در كنار مرقد امام(ره) حضور يافته و پس از تجديد پيمان با آرمان هاي والاي انقلاب اسلامي ايران به مسير خود به سوي مشهد ادامه داده و در نهايت در روز عيد غدير به مرقد مطهر امام رضا (ع) مشرف خواهند شد. كاروان مذكور، مسير دو هزار كيلومتري را در طي 70 روز خواهد پيمود.

اين پياده روي به شيوه آلپي ( بدون پشتيباني ) بوده و تمام نيازمندي هاي گروه در طول مسير توسط خود اعضا تأمين مي شود.

امير سرتيپ دوم اكبر عباسي، سرپرست كاروان ولايت، هدف از اين پيمايش دو هزار كيلومتري را گراميداشت ياد و خاطره دفاع مقدس، شهداي گرانقدر، ولايتمداري، معنويت و آمادگي جسمي و روحي كاركنان نيروي زميني ارتش قلمداد كرد.

گروه مذكور در طول مسير حامل پرچم نيروي زميني ارتش هستند كه پس از متبرك شدن آن به حرم احمد بن موسي (ع)، حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) شده و در روز پاياني اين پرچم به موزه آستان قدس رضوي اهدا خواهد شد.


   
[ شنبه ۱۳۹۲/۰۵/۲۶ ] [ 12:6 PM ] [ ذاکر ]
آرشیو نظرات
 
هم رزم خلبان شهید میر حسن سجادی نیاکی می گوید: در منطقه عملیاتی همه آماده ی خواندن دعای کمیل بودیم. بچه ها اکثرا حضور داشتند. ولی معلوم نبود که میر حسن کجا است. یک دفعه دیدم حوله به سر وارد نمازخانه شد. گفتم: کجا بودی؟ گفت: رفته بودم غسل شهادت کنم.

خندیدم و گفتم: آخه این وقت شب که غسل شهادت نمی کنند! بعد از دعای کمیل می خوابی، غسلت باطل می شود. گفت: از کجا می دونی که بعد از دعا می خوابم؟!

می گفت امشب با خدا کار دارد و می خواهد با او قراردادی ببندد تا او را پیش خودش ببرد.

گفتم: تو که فردا پرواز نداری. تیم های عملیات مشخص شده اند. تو امروز پرواز داشتی، فردا باید استراحت کنی.

گفت: من قرار دادم را با خدا می بندم، بقیه اش را خودش درست می کند. و بعد از آن جا بیرون رفت. بچه ها یکی یکی وارد نمازخانه می شدند. هنوز چند دقیقه ای به شروع دعا مانده بود. بی اختیار به دنبالش رفتم و دیدم قدم می زند. نزدیک تر رفتم و با او شروع به صحبت کردم. طوری حرف می زد که من را به گریه انداخت. دیگر نتوانستم حرفی بزنم. با شروع دعای کمیل همه به نمازخانه رفتیم و در آن مراسم روحانی با هم بودیم. آن شب میر حسن تا صبح نخوابید. وقتی سرپرست تیم به او اخطار داد که بخوابد و استراحت کند، گفت: من فردا پرواز ندارم. سرپرست تیم حرفی نزد و او با خیال راحت تا صبح با خدای خود راز و نیاز کرد.

صبح روز بعد (پنجم مرداد ماه سال 1360در جبهه جنوب (کرخه نور) ) خلبانان پس از خواندن نماز، عملیات را شروع کردند. در دومین دور پرواز احتیاج به هلی کوپتر بیشتری بود و شهید سجادی نیاکی به عنوان داوطلب آماده پرواز شد. در حال پرواز بود که مورد هدف دشمن قرار گرفت و شهید شد. خدا پای قرار داد بینشان را امضا کرده بود.

 

 خلبان سجادی نیاکی در تهران متولد شد؛ اما شجره او از شهرستان نیاک است. تحصیلات ابتدائی و دبیرستان را در تهران به پایان رساند و در سال 1352 جهت خلبانی بالگرد در هوانیروز استخدام شد. پس از گذراندن دوره‌های نظامی، زبان انگلیسی و پرواز، با درجه ستوان‌سومی و تخصص پرواز با بالگرد ترابری 214 در پایگاه هوانیروز مسجد سلیمان به انجام وظیفه مشغول شد.

طول عمر نظامی کوتاهی داشت اما از حماسه‌سازان هوانیروز در روزهای انقلاب و 8 سال دفاع مقدس شد. پرونده خدمتی او سرشار از پروازها و ماموریت‌های متهورانه در آسمان جبهه‌های جنگ جنوب  و غرب است.

پشتیبان این نظام عوالم بالاست...
مرداد ماه سال 1367 اردوگاه منافقین شاهد تکاپویی برای اقدام خصمانه دیگری علیه انسانیت و در توهم براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی بود؛ اما به لطف خدا و تدبیر فرماندهان نظامی ارشد جمهوری اسلامی به خصوص امیر سپهبد شهید صیاد شیرازی اتفاق دیگری افتاد...
خاطره‌ای به روایت شهید سپهبد صیاد شیرازی در مورد عملیات مرصاد

سپهبد شهید علی صیاد شیرازی در یکی از خاطرات خود از دفاع مقدس به خاطره‌ای از عملیات مرصاد پرداخته و شرحی از حضور خود در این عملیات را بیان می‌کند که در ذیل آمده است:


«شبانه خودم را با یک فروند هواپیمای فالکون به کرمانشاه رساندم و صحنه پیشروی دشمن را از نزدیک مشاهده کردم و متوجه اوضاع شدم.

چنان جو پریشانی و اضطراب در مردم ایجاد شده بود که سراسیمه از خانه بیرون آمده بودند. از طرفی جاده کرمانشاه به بیستون از خودروهایی که در انتظار جابه‌جایی بودند، مملو بود و ترافیک سنگینی ایجاد شده بود.

بر این اساس با یک فروند هلی‌کوپتر از فرودگاه به سمت یکی از قرارگاه‌های تاکتیکی سپاه پاسداران مستقر در طاق بستان حرکت کردیم.

نیمه شب چهارم تیر ماه بود و تا ساعت یک ونیم نتوانستیم ماهیت دشمن را به دست آوریم که چه کسی است که همین‌طور در حال پیشروی است. ساعت ۵ به پایگاه رفتم. همه را آماده و مهیا برای توجیه دیدم. پس از توجیه خلبانان تاکید کردم وضعیت خیلی اضطراری است. چاره‌ای نداریم هلی‌کوپترهای کبری باید آماده باشند. یک تیم آتش آماده شد، ابتدا خودم با یک هلی‌کوپتر ۲۱۴ برای شناسایی دقیق و هماهنگی به سمت مواضع حرکت کردم و به این ترتیب اولین عملیات را علیه نیروهای مهاجم و منافق آغاز کردیم.

صبح روز پنج مرداد عملیات با رمز یا علی(ع) آغاز شد. در تنگه چهار زبر چنان جهنمی برای یاران صدام برپا شد که زمانی برای پشیمانی نمانده بود.

جاده به زودی انباشته از ادوات سوخته شد. همزمان با عملیات هوانیروز علاوه بر گروه‌های مردمی، تعدادی از لشکرهای سپاه نیز که از جنوب به غرب آمده بودند، وارد عملیات شدند. راه از هر سو به روی بازماندگان کاروان بسته شده بود و آنان به سختی می‌توانستند به عقب برگردند. بعضی از آن‌ها به روستاها پناه بردند و بعضی‌هایشان با خوردن قرص سیانور به زندگی خود خاتمه داده بودند.

عملیات که تمام شد در جاده کرمانشاه - اسلام آباد غرب هزاران کشته از آنان به جا مانده بود. اجساد پسران و دخترانی که با ملت خود بسیار ناجوانمردانه رفتار کرده بودند. کسانی که روز تنهایی میهن به یاری اردوی خصم شتافته بودند.

حالا من از این عملیات نتیجه می‌گیرم که چقدر خداوند متعال ما را و رزمندگان اسلام و انقلاب را دوست دارد که در هرزمان طوری مقدر می‌کند که بسیاری از مشکلات ما باید با حالت سرافرازانه حل شود.

خداوند می‌فرماید«بجنگید تا آن کفار که من می‌خواهم به دست شما عذابشان بدهم» و به ما قول و وعده می‌دهد تا آن‌ها را خوار کند و به شما پیروزی وعده می‌دهد و قلب‌های شما را شفا بخشد. کدام قلب‌ها؟ قلب‌هایی که قبل از این عملیات گرفته و غم زده بود.

رزمندگان اسلام قلب و دلشان با امامشان برای همیشه گره خورده بود. امام(ره) اشاره‌ای دارند که پذیرش قطعنامه مثل نوشیدن زهر بود برای رزمندگان اسلام که سال‌ها فداکاری کرده بودند، در حالی که هشت سال تلاش شده بود بعد از آن ما دلمان می‌خواست به صورتی دیگر نبرد تمام می‌شد. دلمان گرفته بود، اما خداوند با این پیروزی بزرگ و با این کشتار دسته جمعیِ بدترین و خبیث‌ترین دشمنانمان به دست ما، موجب رضایت خاطر رزمندگان اسلام شد و پایان نبرد هشت ساله دفاع مقدس با این عملیات درخشان مرصاد انجام گرفت.».


ادامه مطلب ...
 

امیر سرتیپ سیدحسام هاشمی می‌گوید: وقتی بحث نامگذاری سال 92 به نام شهیده هاشمی مطرح شد، سرمزار خواهرم رفتم و به او گفتم: «طاهره! بعد از 32 سال ظهور کردی، حتماً یک رسالتی داری و این رسالت تو را به این زمانه کشانده است».

خبرگزاری فارس: آنچه که امیر ارتش بر مزار خواهر شهیدش زمزمه کرد

 

امیر سرتیپ سیدحسام هاشمی برادر شهیده هاشمی که هم اکنون مسئولیت‌های مشاور فرماندهی کل قوا در امور حفاظت اطلاعات نیروهای مسلح و جانشین هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی را بر عهده دارد، در این دیدار به بیان خاطراتی از خواهر شهیدش پرداخت.

 



ادامه مطلب ...
پنج شنبه 16 دی 1395برچسب:نیکان، پاتوق یاران, :: 18:37 ::  نويسنده : علی یگانه
افسران - وصیت شهدا زمین نماند
پنج شنبه 16 دی 1395برچسب:نیکان، پاتوق یاران, :: 18:36 ::  نويسنده : علی یگانه

افسران - اهمیت بصیرت

هدف نداجا جلوگیری از ایران هراسی و ثبات امنیت در عرصه بین‌الملل است/ آمریکا را کدخدای جهان نمی‌دانیم/ وجود اختلاف میان نیروی دریایی ارتش و سپاه را تکذیب می‌کنم

 امیر دریادار "حبیب الله سیاری" فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در برنامه نگاه یک شبکه اول سیما اظهار داشت: هفتم آذرماه روز پیروزی عملیات مروارید است که به روز نیروی دریایی نام گذاری شده است، این روز روزی است که 67 روز پس از آغاز جنگ تحمیلی به کشور، عملیات مروارید با موفقیت به پایان رسید و از آنجا که نتایج ارزشمندی را برای کشور به ارمغان آورد به عنوان روز نیروی دریایی نام گذاری شد.

 


برچسب‌ها: پاتوق یاران



ادامه مطلب ...
 
افسران - مشکلات موجود در مسأله توافق هسته ای بخاطر عجله در زودتر به سرانجام رساندن #توافق است. #برجام
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان نیکان و آدرس ataataee.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت: